top of page
huurvoorwaarden

We willen je verblijf graag zo aangenaam mogelijk maken.  Daarom vermijden we graag discussies achteraf, en houden we ons aan vooraf gemaakte afspraken. We verwachten van onze huurder hetzelfde. 

Huurperiode

Het appartement wordt verhuurd per week, en voor een minimum van 7 dagen.  Bij voorkeur van zaterdag tot zaterdag.

Inchecken  Zaterdag om 13 00 uur, tenzij vooraf anders overeengekomen.  Mary of Alina zorgen ter plaatse voor het onthaal en bezorgen jullie de sleutels. Bij de boeking krijg je toegang tot de informatie voor huurders en de contactgegevens ter plaatse.  In geval van onvoorziene vertraging of pech onderweg neem je zelf contact ter plaatse en maak je een nieuwe afspraak.

Uitchecken oom 9.00 uur  - Mary of Alina pikken de sleutels op en maken een snelle inspectie van de woning.

Huurprijs

De prijs zoals vermeldt in de boekingsmodule is de uiteindelijke huurprijs. 

Bij boeking wordt een voorschot gerekend van 25 %. Uw boeking is effectief van zodra het voorschot is betaald. De verhuurder zal per e-mail de goede ontvangst van uw voorschot en de boeking bevestigen. Indien u deze bevestiging niet ontvangt neemt u contact op met de verhuurder. Controleer eerst even de spamfolder van je mailbox. 

Elektriciteit en waterverbruik zijn inbegrepen in de prijs. 

Vaste kost : 

- Schoonmaak 75 € /huurperiode

- Wasserij Linnen (beddengoed & handdoeken) : 25 €/huurperiode

Het saldo van de huurprijs (totaal - voorschot + kosten) + waarborg dient betaald te worden ten laatste 1 maand voorafgaand aan de incheckdatum,  De verhuurder verplicht zich om via het opgegeven mailadres van de huurder de bevestiging te geven  van goede ontvangst. Indien u deze bevestiging niet ontvangt, neem dan contact op met verhuurder.  


Waarborg

We rekenen een waarborg van 350 €. Deze dient volledig te worden gestort samen met het saldo van de huurprijs (zie hierboven)

De waarborg kan gebruikt worden voor ;

-materialen die ontbreken/ of gebroken zijn

-indien het appartement vuil wordt achtergelaten en de normaal voorziene schoonmaak niet voldoet. 

-Na volledige controle, zal de waarborg binnen de 5 werkdagen na afloop van het verblijf terug gestort worden op de rekening van de huurder.

-Indien de schade niet gedekt kan worden door de waarborg van 350 € zal de huurder in gebreke gesteld worden voor de werkelijke schade. De schade kan desgevallend worden aangegeven bij je reisverzekering of gezinspolis. Check best even vooraf met je verzekeringsagent welke waarborgen door uw reisverzekering en/of famiale verzekering worden gedekt. 

 

Betaling

Voorschot wordt online betaald bij boeking. Dat kan via paypal of door middel van kredietkaart. 
Betalingen van het saldo, de kosten, en de waarborg schrijf je over bankrekening BIC : AXABBE22 - IBAN : BE80 7506 9532 6777 Verbrugge Marie- Christine met vermelding van de familienaam en de verblijfsperiode, ten laatste 1 maand voor check-in

PAS OP : Betaal tijdig zodat we uw reservatie en check-in kunnen inplannen met onze mensen ter plaatse.

 

Identiteit

We zijn verplicht de identiteit te kennen van iedereen die binnen het domein verblijft, onder meer omwille van de verzekering en de reglementering van het privé-domein.  De huurder zal aan de verhuurder elke identiteit van alle aanwezigen doorgeven door middel van een daartoe voorziene document. Zorg er ook voor dat je het document met identiteit van alle gezinsleden die verblijven geprint bij hebt. Dat is een verplichting in verband met de veiligheid en de toegang tot het domein. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af voor eventuele bijkomende kosten die hiermee gepaard gaan als je deze documenten niet bij hebt. 

 

Elke persoon die niet is opgegeven als verblijfsgast wordt louter beschouwd als bezoeker. Het is bezoekers niet toegestaan te overnachten in het verblijf.  Bij misbruik zullen bezoekers verzocht worden onmiddellijk het domein te verlaten en wordt verder bezoekrecht ontzegt.

Huisregels

Bij niet nalevering van de huisregels heeft de verhuurder het recht om de huurder onmiddellijk & zonder vergoeding te ontslagen en de verdere toegang tot het domein en het appartement te weigeren. De huurder dient de huisregels te accepteren bij reservering.  Een geprint en getekend exemplaar overhandig je ter plaatse aan Mary (of haar vervanger, die voor het onthaal zorgt ter plaatse)

Huisdieren zijn niet toegelaten. In het appartement  mag conform de Italiaanse wetgeving niet gerookt worden. 


Verplichtingen

De huurder zal tijdens het volledig verblijf het appartement respecteren, behandelen & onderhouden als een goede huisvader.  

Met andere woorden, beschouw het appartement en het domein gedurende uw hele verblijf als uw huis en draag er net zo goed zorg voor als u voor uw eigen huis zou doen.

Dat is niet alleen plezierig voor ons, maar ook voor alle gasten die na jullie komen. 

Klik hier voor een pdf versie van de huurvoorwaarden en het document voor het opgeven van de verblijfsgasten.

bottom of page