top of page

Kindvriendelijke Uitstappen

Het meer met al zijn watersportmogelijkheden en leuke stranden biedt natuurlijk op zich al heel veel mogelijkheden tot plezier voor jong en oud.  Wil je het toch eens een keer een dagje nog wilder maken, dan zijn er een paar fantastisch uitgebouwde attractieparken. Allemaal op een relatief korte afstand.  Veel plezier !

< terug naar het overzicht

Movieland Studio's

Lazise

Gezinsvriendelijke pretpark met achtbanen met bioscoopthema's, attracties en veel entertainment.

Gardaland Sealife Aquarium

Castelnuovo 

Lekker dichtbij en op wandelafstand. In Castenuovo ligt deze onderwaterwereld met diverse zeedierenshows, speeltuinen en groepsactiviteiten. De kinderen zijn er wellicht dol op.

Caneva Aquapark

Fossalta, tussen Lazise en Pescheira

Ook dit park kan je al wandelend bereiken.  Het ligt trouwens niet zo ver van Gardaland.  Canevaworld is echt een wereld vol fun, want maar liefst 30 hectare groot. Dat mag ook met 350.000 bezoekers per jaar. Trek er een dagje voor uit. 

Gardaland

Castelnuovo

Aan de overkant van de straat van het Aquarium, ligt Gardaland zelf.  Het is een beetje een mengeling van de Efteling en Disneyland, maar dan met een Italiaanse flair. Kleurrijk en fun. Er is voor elk wat wils. Ook attracties en sprookjesachtige villages voor kleinere kinderen.  Een dag is eigenlijk te kort om alles te doen. Maar het park is gelukkig super dichtbij het appartement.

bottom of page